BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 12, 2011

LET'S SAILING FOLKS..!!!

Assalamualaikum..

How are U all this day??have great sailing??...kekekeke..ucapan kapten kepada crew2 nye setiap pagi di gally...hurmm..miss that moment..

So...untuk nukilan hari ini..masih sama mengajak tuan - tuan sekalian bersama sama kita mengembalikan warisan yang sepatutnya kita jaga dari dulu. Menjadi seorang pelaut..Ayuh!!...Diam tak diam META kini semakin maju semakin naik dan semakin membesar. Yang dulu nya hanya ada dua kursus basic sekarang sudah ada 29 modul untuk mengajar..wah..go go go. META..Ini semua berkat usaha keras crew2 M.E.T(META Education Training ) yang bertungkus lumus siang malam pagi petang tungang langgang untuk membuat modul modul tersebut untuk mengajar kepada bakal bakal pelaut.

Hah..dan juga META akan ada akademi yang gah sendiri dan juga kapal sendir untuk latihan TIDAK LAMA LAGI..(mohon semua pembaca meng'AMIN"kannya). Ini semua adalah hasil usaha keras Pengarah META merangkap Yang Dipertua PMM. Captain Sapuan. Segulung tahniah diucapkan. Moga selepas ini META akan menjadi sebuah institusi akademi laut yang ulung di malaysia dan insyallah di mata dunia.


Sedikit makluman...kepada semua diharap semua pembaca blog saya tuan - tuan jika ada apa masalah yang mahukan jawapan dengan segera boleh S.M.S saya dan saya akan telefon dan membalas. Atau pun tuan boleh komen dimana posting saya buat dengan meninggalkan nama penuh serta no telefon dan saya akan menelefon tuan - tuan dengan segera..

Cukup setakat ini dulu. Kita berjumpa semula dilain posting yang lebih menarik. Ok jaga diri fikir - fikir kan masa depan keluarga anda.

0 comments: